Boray Tour

Boray06 Turizm Organizasyon Danışmanlık Reklamcılık Ltd. Şti

2023 Uludağ Yılbaşı Programı 1 Gece 2 Gün

Boray Organizasyon Farkıyla Ankara’dan Düzenlenen En İddialı 2023 Bursa Uludağ Yılbaşı…
  • Uludağ Zirve'de Etkinlikler
  • Kayak - Kızak - Snowboard
  • Teleferik ile Uludağ Manzarası
  • Termal Havuz ve Hamam Keyfi
  • Dj Performansları - Canlı Müzik
  • Şömine Başında Sıcak Şarap Keyfi

2023 Yılbaşında sizlere Bursa Uludağ’da çok kaliteli ve bir o kadar da eğlence dolu muhteşem bir program hazırladık. Ankara’dan ulaşımlı full paket olan bu fırsat programında Boray Tour & Gezen Ankara farkı ve ayrıcalıklarıyla Uludağ zirvede 1 gece 2 gün en kaliteli marka otellerin bünyesinde bulunan Cafe & Pub’larda eğlenceli vakit geçirip; kayak, snowboard, kızak keyfi yapabilir çılgınlar gibi karın keyfini çıkartabilirsiniz. Yılbaşı gecesi ise Uludağ zirve yolunda bulunan Çekirge bölgesinin en kaliteli, nezih otellerinden birisi olan Gönlü Ferah Termal Otel'de yılbaşına özel muhteşem bir gala programı sizleri bekliyor olacak. Gala programımızda sürpriz iki farklı canlı müzik grubu, DJ-Performance, dans ekibi, sürprizlerle dolu show programları ve hediyeli çekilişler sizleri bekliyor olacak. Tabi tüm bu saydıklarımızın yanında gala yemeği ve tüm içecekler otelimizde gala boyunca sınırsız ve ücretsizdir. Gece sonu çorbası ve barbekü partisi sonrası yine otelimizin altında bulunan Bölgenin gözde eğlence mekanı Blackk Club'da DJ performans eşliğinde dansa, müziğe devam etmek isteyenlere özel sınırsız eğlencemiz sabahın ilk ışıklarına kadar sürecektir. Yılbaşı için siz de program yapmak istiyorsanız eğer işte sizlere yeni bir seneye bomba gibi başlayacağınız süper ötesi, muhteşem bir program.

Kısıtlı sayıda olan kontenjanlar için hemen yerinizi ayırtınız !


TUR PROGRAMI


1 Gün | Bursa

Kızılay AVM karşısında MC Donald's önünden (Saat 01:00) ve belirlemiş olduğumuz hareket noktalarından geçişimizi yapmak üzere Eskişehir-Bursa yoluna koyuluyoruz. Aracımızda tecrübeli servis elemanlarımız tarafından  ikramlarımız dağıtılırken  eğlencelerle dolu bir yolculuk sonrası Bursa’ya varıyoruz. İlk olarak serpme köy kahvaltısı  için (ekstra ücretli) bölgenin meşhur beldesi olan Cumalı Kızık köyüne gidiyoruz. Sonrasın da Bursa çekirge mevkiinde bulunan (Otel Uludağ zirveye 25Dk mesafede) 5*Gönlüferah Termal Spa otelimize uğrayıp valizlerimizi bekleme salonuna bıraktıktan sonra otelde bize özel tahsis edilmiş soyunma kabinlerinde üzerimizi değiştiriyor ve hiç vakit kaybetmeden Uludağ zirve için kısa bir yolculuk sonrasında 1bölge, 2bölge zirvede karın keyfini doyasıya çıkartmaya başlıyoruz. Kayak ekipmanları olmayanlar için anlaşmalı olduğumuz kayak odasına yönlendirme yapılacaktır. (Otel odalarına giriş saati 12:00 / 14:00 arasıdır) Uludağ zirvede birbirinden güzel birçok program ve aktivite sonrası belirlenen saat eşliğinde aracımız sizleri tekrar otelimize transfer ediyor (Saat 17:30) İstirahatimizi ettikten sonra yılbaşı için son hazırlıklarımızı yapıyor ve gala salonunda bizlere özel ayrılmış masalarda yerlerimizi alıyoruz. Zengin yılbaşı gala yemeğimiz masalarımıza servis yapılırken canlı müzik eşliğinde iki farklı grubumuz sizlere keyif dolu saatler yaşatacak. Yemeğimizin yanında gala boyunca alınan tüm alkollü, alkolsüz içecekler ücretsizdir (Saat 19:30:00 / 02:00) Program bitiminden sonra ise otelimizin bahçesinde ateş yanan varillerin çevresinde özel hazırlanmış barbekü 'de sucuk ekmek yanında sıcak şarap ve işkembe çorbası servisi yapılacaktır. Dileyen misafirlerimiz Oteldeki gala programı bitiminden sonra Otelimizin hemen altında bulunan Bursa Blackk Club'da (ekstra) DJ performans ile sınırsız eğlenceye, dansa sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyoruz. Gece sonrasında otelimizdeki açık büfe brunch Boray Tour misafirlerimize özel Saat 12:30 kadar devam edecektir.

Konaklama: Gönlüferah Termal Spa, Gönlüferah City

2 Gün | Bursa

Otelimizde aldığımız zengin açık büfe sabah kahvaltısının ardından (Odalardan çıkış saatimiz 11:00) Saat 12:00 'de Bursa gezintisi için yola çıkıyoruz. Bursanın meşhur iskenderini, kestanesini tatmak üzere ünlü tophane meydanına gidiyoruz. İlk olarak Osman Gazi - Orhan Gazi Türbesini ziyaret ettikten sonra yemeğimizi yiyip (ekstra) alışverişimizi tamamlıyoruz. Ulucami'ye gecişinizi sağlayıp 1 saat serbest zaman verdikten sonra rehberlerimizin belirlediği buluşma noktasından belirlenen saatte yola çıkıyoruz. Eğlence dolu yolculuk sonrası Ankara’ya dönüşümüzü gerçekleştiriyoruz.


DAHİL OLANLAR:
• Tur Paketli Araçlar İle Ankara’dan Gidiş Dönüş Ulaşım
• Giderken ve dönerken araç içi ikramlar
• Uludağ milli parkı giriş ücretleri
• Otel zirve arası ara transfer hizmeti
• 1 Gece Gönlüferah Termal SPA Otelde Konaklama
• 1 Adet sabah kahvaltısı otelde
• 1 Adet otelde alakart akşam yemeği
• Yılbaşı galası eğlence programı için giriş biletleri
• Yılbaşına özel zengin gala yemeği
• Gala programında sınırsız alkollü ve alkolsüz tüm içecekler
• Canlı müzik ve dj performansları
• Dans ekibi ve show programları
• Hediyeli özel yarışmalar
• Çocuklara özel salonda çizgi film, palyaço, animasyon show
• Çocuklar için özel ebeveyn odası tahsisi
• 3-6 yaş çocuklar için ulaşım ve çocuk galası
• Termal havuz ve tarihi hamam kullanımı
• Gece sonunda barbekü eşliğinde sıcak şarap ve çorba (İşkembe & Sucuk)
• Tursab seyahat sağlık sigortası
• Rehberlik ve refakat hizmetleri

HARİÇ OLANLAR:
• İlk gün Bursa Cumalı Kızık Köyünde Zengin Serpme köy kahvaltısı (125 TL)
• Öğlen yemeği mangalda sucuk, köfte ekmek + meşrubat (150TL)
• Tüm kayak ekipmanları
• Teleferik, telesiyej, skipas
• Koltuk kullanan 3-6 yaş arası çocuklar için gidiş, geliş araç koltuk ücreti (750TL)
• Program Dışı Kişisel Tüm Harcamalar
• Bursa Blackk Club'da Gece Eğlenceleri
• Blackk Club'da Alınan içecekler


EK BİLGİLER

Boray Organizasyon Uludağ Yılbaşı Menüsü 2023

Atıştırmalık Çerez

Karışık Zengin Kuruyemiş Tabağı, Patlamış Mısır, Cips

Başlangıç Tabağı

Peynir Tabağı ( Ezine Beyaz Peynir, Tulum Peyniri, Kars Eski Kaşarı ) Kuru Kayısı, Kuru İncir, Akdeniz Yeşillikleri, Cherry Domates

Ordövr Tabağı

Yaprak Sarma, Yengeç Salatası, Çerkez Tavuğu, Portakal Soslu Enginar, Arnemezit Patlıcan, Rus Salatası, Fıstıklı Macar Salam

Salata

Akdeniz Kokteyli (Zeytinyağı, Limon Ve Jumbo Karides İle)

Ara Sıcaklar

Beşamel Soslu Ispanaklı Gül Böreği

Ana Yemek

Fırında Sebzeli Hindi Tandır, Kestaneli İç Pilav İle

Meyve ve Tatlılar

Cevizli Kabak Tatlısı Mevsim Meyveleri

Gece Sonu İkramları

Barbekü Partisi, Sıcak Şarap, Şefin İşkembe Çorbası, Barbekü

İçecekler

Gece Boyunca Limitsiz Yerli Tüm İçecekler.

Boray Organizasyon Uludağ Yılbaşı Çocuk Menüsü 2023

Sınırsız Meşrubatlar

Peynirli Kraker, Kuru Yemişler (Kuru İncir, Kuru Kayısı, Ceviz)

Dilim Pizza ( Karışık )

Karışık Izgara; Tavuk Çöp Sis, Izgara Köfte (Patates Kızartma Ve Soslar; Ketçap, Hardal, Ranch Sos)

Elma Şekeri (Kırmızı/Yeşil) Renkli Drajeler



İPTAL POLİTİKASI:
A - Acente, gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen gezinin başlamasına veya devamına engel teşkil eden; gerekli yolcu sayısı kadar kesin kaydın oluşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ve tüm mücbir sebeplerden dolayı geziyi iptal veya tehir edebilir. Bu durumda tüketicinin tazminat hakkı yoktur. B - Tüketici, hizmetin başlamasından 15-7 gün evvel sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35' ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketici tarafından yapılan tarih değişiklikleri iptal hükmündedir İndirimli hizmetin iptal/devri halinde tüketici, hizmet başlangıcından tam 7 gün öncesine kadar hizmet bedelimi' %35 ini. 7 günden sonra ise hizmet bedelinin tamamını Acente'ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. C - Özel ürünlerde, hizmetin başlamasına 60 gün kala yapılan iptallerde, tüketiciye o ana kadar Ödediği ücretinin tamamı iade edilir. Tüketici, gezinin başlamasından 59-31 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35' ini, 30-15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %50 sini, 14-07 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %75 ini 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente'ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. D - Tüketicinin, kendisi veya birinci derece akrabalarının 10 günlük mutat iştigaline engel olan rahatsızlıkları veya ölümlerini tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi kurul raporu ile hizmetin başlamasından önce yazılı ibrazı ile iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35'ini Acente'ye ödemeyi kabul eder. E - Tüketici, hizmetin başlamasına tam 7 gün öncesine kadar turu istediği kişiye devredebilir. Devralan, bakiye ve devir sebebiyle doğan tüm masraflardan devreden ile beraber sorumludur. Tüketici tüm İptal/devir taleplerini yazılı olarak hizmetin başlangıcından evvel acentesine sunmakla yükümlüdür. F - Tüketicinin başlangıcını kaçırdığı hizmetin herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. G - Acente gerekli gördüğü durumlarda Tüketiciye bildirmek kaydıyla ilan ettiği veya kayıt aldığı turları hizmetin başlamasından evvel kısmen veya tamamen iptal edebilir. Aynı sürede veya hizmet sırasında acente hizmet kapsamındaki otel isimlerini, ulaşım araçları ile bunların hareket yerlerini, programda belirtilmiş ve gezilecek yer olarak gösterilmiş yerlerin ziyaret sıralarını değiştirebilir.