Boray Tour

Boray06 Turizm Organizasyon Danışmanlık Reklamcılık Ltd. Şti

2021 Ilgaz Yılbaşı Programı 1 Gece 2 Gün

Boray Organizasyon Farkıyla Ankara’dan Düzenlenen En iddialı 2021 Ilgaz Dağı Yılbaşı…
  • Derbent Otel
  • Canlı Müzik
  • Olgasys Otel
  • Dj Performans
  • Sınırsız Yerli İçecek
  • Tam Pansiyon Konaklama

2021 Yılbaşında sizlere Ilgaz’da çok kaliteli ve bir o kadar da eğlence dolu muhteşem bir program hazırladık. Ankara’dan ulaşımlı full paket olan bu fırsat programında Boray Tour & Gezen Ankara farkı ve ayrıcalıklarıyla 1 gece ve 2 gün Ilgaz zirvedeki otellerin bünyesinde bulunan Cafe & Pub’larda eğlenceli vakit geçirip; kayak, snowboard, kızak keyfi yapabilir çılgınlar gibi karın keyfini çıkartabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi ise Ilgaz yolunda bulunan Olgassys Otelde yılbaşına özel muhteşem bir gala programı sizleri bekliyor olacak. Gala programımızda sürpriz canlı müzik grubu, Dj-Performance,  sürprizlerle dolu show programları ve hediyeli çekilişler sizleri bekliyor olacak. Tabi tüm bu saydıklarımızın yanında gala yemeği ve tüm alkolsüz içecekler otelimizde gala boyunca ücretsizdir. Eğer yılbaşı için siz de program yapmak istiyorsanız sizlere yeni bir seneye bomba gibi başlayacağınız süper ötesi, muhteşem bir program.

Kısıtlı sayıda olan kontenjanlar için hemen yerinizi ayırtınız !



TUR PROGRAMI


1 Gün | Ilgaz

Acentemiz önünden (Saat 07:30) ve belirlemiş olduğumuz hareket noktalarından geçişimizi yapmak üzere Çankırı yoluna koyuluyoruz. Aracımızda tecrübeli servis elemanlarımız tarafından sıcak, soğuk ikramlarımız dağıtılırken yarışmalar, müzik ve eğlencelerle dolu bir yolculuk sonrası Ilgaz’a varıyoruz. İlk olarak Ilgaz milli parkı girişinde bulunan Derbent Otelde 4* otelimize uğrayıp öğlen yemeğimizi alıyor ( mangalda tavuk,sucuk,köfte) sonrasında kayak ve sınırsız eğlence için üzerimizi değiştiriyor ve hiç vakit kaybetmeden telesiyejlerle zirve için kısa bir yolculuk sonrasında zirvede karın keyfini doyasıya çıkartmaya başlıyoruz.

Kayak ekipmanları olmayanlar için anlaşmalı olduğumuz kayak odasına yönlendirme yapılacaktır. Tesiste kalmak isteyen misafirlerimiz Derbent Hotelin acemi pisti, otel içerisinde ve kafeteryalarda vakit geçirebilir. Ilgaz zirvede birbirinden güzel birçok program ve aktivite sonrası belirlenen saat de aracımız sizleri tekrar otelimize transfer ediyor (Saat 17:00) İstirahatimizi ettikten sonra yılbaşı için son hazırlıklarımızı yapıyor ve Olgassys otele ait kafeteryamızda bizlere özel ayrılmış masalarda yerlerimizi alıyoruz.

Galaya özel hazırlanmış yemeğimizi yedikten sonra otelin dışında bulunan özel salonumuzda eğlence başlıyor. Canlı müzik, DJ programları, köçek yarışmaları gibi aktiviteler eşliğinde 22:00 kadar eğlencemiz sürüyor ve unutulmaz bir gece sonunda yeni bir yıla gülen yüzlerle merhaba diyoruz.



2 Gün | Ilgaz

Otelimizde aldığımız zengin açık büfe sabah kahvaltısının ardından ortalama saat 11:00 civarında bulunduğumuz Olgassys Otelden zirvede bulunan Derbent Otelimize geçiyor ve kayak, kızak, snowboard, kartopu savaşı gibi etkinlikler sonrasında aracımızda 17:30 civarı toplanıyor Ankara’ya dönüş için yola koyuluyoruz.

Yeni bir yılda bambaşka BORAY TOUR organizasyonlarında tekrardan görüşmek dileğiyle vedalaşma.



DAHİL OLANLAR:
• 2016 Model ve üzeri tur paketli özel araçlar ile ulaşım imkanı
• 1 Adet araçta kahvaltı (sandviç)
• Araç içi içecek ikramları
• Yılbaşı gala yemeği
• Gece çorbası ve barbekü partisi
• Gala yemeğinde alınan sınırsız alkolsüz içecekler
• 4*Otellerde yarım pansiyon konaklama
• 1. Gün öğlen yemeği
• 1 Adet zengin açık büfe kahvaltı (otelde)
• Otelde müzik ve eğlence programları
• Boray Turizm Organizasyon refakati
• Tursab Seyahat Sağlık Sigortası



HARİÇ OLANLAR:
• Kişisel tüm harcamalar
• 2. Gün öğlen yemeği
• Tüm kayak ekipmanları, telesiyej ücretleri




EK BİLGİLER

NOT : İki yetişkin yanında 0-6 Yaş 1 çocuk otel konaklamasında ücretsizdir. Otelde ücretsiz olan çocuklar için 200 TL ulaşım ücreti alınır. 6-12 Yaş çocuklar için yetişkin fiyatı üzerinden ekstra 50 TL İndirim oranı uygulanır. Tek kişi konaklamalarında (sngl) gecelik 150 TL Fiyat farkı uygulanır. Bonus, world, finans bank ve Teb bank kredi kartlarına kişi başı 25 TL karşılığında 4 Taksit yapılmaktadır.

– 2021 YILBAŞI GALA YEMEĞİ MENÜMÜZ

• İçecekler: Gece boyunca Limitsiz yerli alkolsüz tüm içecekler.

• Atıştırmalık Çerez: Karışık zengin kuruyemiş tabağı, Cips, Mısır

• Salata: Akdeniz Salata

• Ara Sıcaklar: Patates kızartması, Sigara böreği

• Ana Yemek: Fırında Hindi Dolma, kestaneli iç pilav ile

• Meyve ve Tatlılar: Yılbaşı Pastası, Karışık Mevsim Meyveleri

• Gece Sonu İkramları: Şefin işkembe çorbası, Sucuk ekmek barbekü partisi

– 2021 YILBAŞI GALASI ÇOCUK MENÜMÜZ

• Sınırsız Meşrubatlar

• Peynirli Kraker, Kuru yemişler

• Izgara köfte (Patates kızartma ve soslar; ketçap, hardal, ranch sos)


KAYAK EKİPMANLARI VE TELESİYEJ / SKİ PAS ÜCRETLERİ


Tam günlük kayak takımı kira ücreti (90 TL) 

Kayak elbisesi alt, üst takım tam günlük kira ücreti (80 TL)

Tam günlük snow board takımı kira ücreti (100 TL)

Kask, eldiven, gözlük tam gün kira ücreti (70 TL)

1 Saatlik kızak kiralama (30 TL)

– Telesiyej Ücretleri


 Gidiş geliş tek bilet (10 TL) 

1 Gün boyu sınırsız kullanım (50 TL)

– Kayak Hocası Saatlik Ders Fiyatları


1 saat 1 kişi : 200 TL 

1 saat 2 kişi : 300 TL

1 saat 3 kişi : 350 TL

1 saat 4 kişi : 450 TL

TURDA YANINIZDA BULUNMASI GEREKEN EŞYALAR


Su geçirmeyen kalın mont 

Güneş gözlüğü

Su geçirmeyen altı kauçuk bot

Eldiven, Bere, Atkı

Dağda kullanım için yedek elbise


NOT: !! KAYAK DERSİ, PİST KULLANIM BEDELİ VE KAYAK EKİPMANI KİRALAMA ÜCRETLERİNİN FİRMAMIZ İLE HERHANGİ BİR ALAKASI YOKTUR. ÜCRETLER BÖLGEDEKİ İŞLETMELERE ÖDENMEKTEDİR, YAYINLANAN FİYAT TARİFELERİ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. 


BİLGİ:  Araçlarımız katılım durumuna göre 18 – 27 – 31 – 46 – 54 kişilik 2016 model ve üzeri tam donanıma sahip tur paketli araçlardır. Hiçbir misafirimize tura çıkacağı gün için araçta oturacağı koltukla ilgili firmamız garanti vermemektedir. Koltukları rezervasyon sistemimiz turdan 1 gün önce otomatik belirler ve sizlere konuyla ilgili seyahat danışmanlarımız mutlak dönüş yapar.





İPTAL POLİTİKASI:
A - Acente, gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen gezinin başlamasına veya devamına engel teşkil eden; gerekli yolcu sayısı kadar kesin kaydın oluşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ve tüm mücbir sebeplerden dolayı geziyi iptal veya tehir edebilir. Bu durumda tüketicinin tazminat hakkı yoktur. B - Tüketici, hizmetin başlamasından 15-7 gün evvel sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35' ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketici tarafından yapılan tarih değişiklikleri iptal hükmündedir İndirimli hizmetin iptal/devri halinde tüketici, hizmet başlangıcından tam 7 gün öncesine kadar hizmet bedelimi' %35 ini. 7 günden sonra ise hizmet bedelinin tamamını Acente'ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. C - Özel ürünlerde, hizmetin başlamasına 60 gün kala yapılan iptallerde, tüketiciye o ana kadar Ödediği ücretinin tamamı iade edilir. Tüketici, gezinin başlamasından 59-31 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35' ini, 30-15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %50 sini, 14-07 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %75 ini 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente'ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. D - Tüketicinin, kendisi veya birinci derece akrabalarının 10 günlük mutat iştigaline engel olan rahatsızlıkları veya ölümlerini tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi kurul raporu ile hizmetin başlamasından önce yazılı ibrazı ile iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35'ini Acente'ye ödemeyi kabul eder. E - Tüketici, hizmetin başlamasına tam 7 gün öncesine kadar turu istediği kişiye devredebilir. Devralan, bakiye ve devir sebebiyle doğan tüm masraflardan devreden ile beraber sorumludur. Tüketici tüm İptal/devir taleplerini yazılı olarak hizmetin başlangıcından evvel acentesine sunmakla yükümlüdür. F - Tüketicinin başlangıcını kaçırdığı hizmetin herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. G - Acente gerekli gördüğü durumlarda Tüketiciye bildirmek kaydıyla ilan ettiği veya kayıt aldığı turları hizmetin başlamasından evvel kısmen veya tamamen iptal edebilir. Aynı sürede veya hizmet sırasında acente hizmet kapsamındaki otel isimlerini, ulaşım araçları ile bunların hareket yerlerini, programda belirtilmiş ve gezilecek yer olarak gösterilmiş yerlerin ziyaret sıralarını değiştirebilir.